dimecres, 13 de juny del 2012

Cap de setmana de concentracions solidaries amb Kaziza Lafkir


  El passat cap de setmana, ha estat marcat per les concentracions pacifiques a diferents ciutats en solidaritat amb el poble sahrauí i donant suport al Kaziza Lafkir que com us hem anat informant, desde fa dies es troba en baga de fam a Madrid.
  Gijón, Madrid, Granada, Saragossa, Múrcia, Sevilla, Tenerife, València, Vigo, Alacant; Bilbao, Brussel·les i Barcelona han estat les ciutats que entre el divendres 8 i el dissabte 9 han acollit gran nombre de manifestants que han fet sentir el seu rebuig a la actitud prepotent del Marroc i en suport a la llibertat del Sahara Occidental.
 A Barcelona, prop de 200 persones ens varem trobar al davant del Consulat del Marroc on es va llegir el comunicat fet pels convocants i que podeu seguir en el vídeo que encapsa-la aquest escrit.
 Malauradament  la incomprensió dels nostres polítics de la Generalitat, va fer que hores abans de la convocatòria, gran nombre de agents dels Mossos d'Escuadra ens estigués esperant al lloc de concentració. No sabem quina part de la expressió "concentració pacifica" no han entés, pro en els temps que estem, la despesa excessiva del desplegament policial es contradiu totalment amb les retallades que CIU ens imposa.

Jordi M. (Sahara-Horta)   


                 
foto presa el divendres 8 de Juny a Barcelona al Consulat del Marroc. (foto: Jordi M.)

                                  

    - foto presa el dissabte 9 de juny, al carrer Serrano de Madrid, quan el "cos diplomatic" sortia amb pressa de la Embaixada de Marroc y passaba per davant de la concentració de suport a Kaziza y als presos polítics saharauis. (Pancarta: "MOROCCO !  OUT OF WESTERN SAHARA")