dijous, 13 de desembre del 2007

Concert Horta pro-Sàhara
Demà divendres 14, a las 22h esteu tots i totes convidats al concert organitzat amb col·laboració del centre civil Casa Groga, a l’Av. Jordà Nº 77 (BCN)
Sàhara Horta Jove us convida a la nit dels clònics. A l’escenari podreu veure a The logical group, que ens oferirà versions de supertramp i, Crazy diamond, amb versions de Pink Floyd. Una nit de música per lluitar contra per la causa Sahrauí. A més podreu veure l’exposició dels drets humans del Sàhara ocupat. Us esperem a tots i totes!
Av. Jordà Nº77, BCN

A las 22h
Entrada gratuïta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estimats companys, acabem d'arribar del Sàhara Occidental, territori alliberat, encara amb tota l'emoció dels dies viscuts,vull felicitar-vos per la feina feta...per la vostra disposició....per seguir la lluita que un dia les vostres families varen iniciar, està arribant l'hora que vosaltres els joves prengueu el relleu en aquest camí tant dificultós però força gratificant, treballar per aconseguir que un dia els sahrauís puguin tornar al seu pais...puguin celebrar el seu procés d'autodeterminació que els permeti viure lliurement al Sàhara Occidental.
salutacions a totes i tots