divendres, 24 de novembre del 2006

SAHARA HORTA: després del bloc, la web La Secció d'Acaps d'Horta-Guinardó inaugura la seva pàgina web (http://www.saharahorta.org), sens dubte, una gran notícia per al moviment de solidaritat amb el poble sahrauí d'aquest territori barceloní. La web pretén esdevenir un punt de referència del moviment al nostre districte i un mirall per a tot Catalunya.

Quan el juny ens vàrem lliurar amb cos i ànima al procés de renovació de l'Associació, de seguida ens vàrem plantejar com un dels objectius més immediats establir nous canals de comunicació i de participació de tots els que formem part del moviment de solidaritat al districte i que, alhora, servís de mirall de la ciutadania: a l'extrem, tots participem, en major o menor grau, dins d'aquest gran projecte: LA SOLIDARITAT I LA JUSTÍCIA AMB EL POBLE SAHRAUÍ, des d'aquell que porta un paquet d'arròs, al que acull infants a l'estiu, al que assisteix a les manifestacions, al que es compromet dins d'una associació... SAHARA HORTA bloc va ser la primera eina que vàrem crear per comunicar-nos, expressar-nos i manifestar, simplement: Ei, som aquí! El moviment de solidaritat català amb el poble sahrauí està viu! Avancem cap a la renovació i la participació de tots en l'Associació! Un cop assolida la primera fita, calia assolir-ne una altra: la pàgina web. Avui n'inaugurem una primera fase. Ens hagués agradat tenir-la més 'acabada', però atenent que estem de ple en la caravana alimentària ens ha semblat que calia llençar-nos. La web és quelcom més que una pàgina estàtica: és un mitjà de comunicació de tots i per a tots, participativa, i, en un altre nivell, és una eina per a mantenir una comunicació més íntima amb els socis i col·laboradors; a més, també és una eina (l'intranet) que ens permetrà millorar l'organització i la documentació de l'Associació. Un cop haguem assolit la segona fase de desenvolupament de la web, tindrem un instrument molt important que ens permetrà fer un salt qualitatiu notable: n'estem contents i il·lusionats. La creació de la web no implica la desaparició del bloc. Aquest mantindrà el seu caràcter periodístic, de notícies, d'opinions, de debat, etc, mentre que la web tindrà un caràcter més orgànic. L'un i l'altre es retroalimentaran i establiran sinèrgies. A l'últim, agraïm la col·laboració dels voluntaris que han fet possible la web i, especialment, a Torre Jussana Serveis Associatius de l'Ajuntament de Barcelona, pel seu inestimable suport, i al Portal d'Entitats de la Diputació de Barcelona. Moltes gràcies a tots.
Sahara Horta expressa el seu més sentit condol a la Txell.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!!
no em deixeu de sorprende, per la bona feina que esteu fent.

Endevant amb la solidaritat amb el poble sahrauí fins la seva victòria, la llibertat!!!
una abraçada,
Blanca

Anònim ha dit...

Ja veig que no pareu ni un moment, sou una canya!! He entrat a la web i m’agrada molt, a part que la trobo molt maca és una molt bona eïna de treball.
Us felicito per la feïna que esteu fent.
Per altre banda agraïr-vos les vostres mostres d'afecte en aquest moment trist que estic passant.
He estat uns dies bastant desconectada de tot, però poc a poc vaig tornant a la rutina, amb tot el que puc.
De fet el dia 5 m'en vaig al Sàhara i podré reposar una mica i continuar com sempre.
Una abraçada i fins aviat,
Txell

Anònim ha dit...

Felicitats companys i companyes d'Horta...cada vegada fem més soroll, cada vegada més a prop de la llibertat...
Un petó Txell...ens veiem al aeroport i volem al desert...molta força.

SÀHARA HORTA ha dit...

Txell, Blanca i Anna:

Moltes mercès per les vostres felicitacions.

Des de SAHARA HORTA considerem que fem el que fem gràcies a un treball col·lectiu en el que hi participa molta gent i del que vosaltres sou igualment protagonistes. Formem part d'un gran equip humà que és qui dóna sentit al nostre esforç i ens motiva a tirar endavant amb energia.

Us agraïm de veritat els vostres comentaris. Com molt bé sabeu, en aquesta tasca solidaria i compartida, les ‘compensacions’ es redueixen pràcticament a una tríada: al ‘guany’ d’unes relacions afectives (amb companys i companyes, famílies sahrauís ...), a l’esperança de que el que fem servirà d’alguna cosa (sovint l’esperança, però, es transforma en un pessimisme difícil de convèncer), i a l’arribada de petites –malgrat que importantíssimes- mostres de reconeixement per un treball altruista realitzat amb il·lusió i més o menys encert (com ara les vostres amables paraules).

Gràcies de tot cor.

Txell, que tinguis una molt bona estada als campaments. Una abraçada ben forta per a tu i per a tota la teva família catalana i sahrauí.

Sàhara Lliure!

SAHARA HORTA