dijous, 30 de novembre del 2006

Junts l'aconseguirem!
Avui presentem dues petites joies. Es tracta d’un parell de vídeos realitzats per Agaila Abba Hemeida, estudiant dels campaments de refugiats de Tindouf.
En realitat, l’Agaila els va penjar al seu bloc el mes setembre. Nosaltres teníem moltes ganes d’ensenyar-vos-els, però d’ençà que hem tornat de ‘vacances’ d’estiu no hem parat ni un minut. Ara que disposem d’un minúscul respir volem aprofitar-ho per compartir aquest regal amb els socis i sòcies d’ACAPS Horta i amb tota la gent del barri i del districte que col·labora solidàriament amb el poble sahrauí. El primer vídeo es titula ‘JUNTOS PODEMOS’. Els qui sou lectors/es fidels de SAHARA HORTA bloc us adonareu que una part del material fotogràfic editat per nosaltres ha servit de base per fer el muntatge. Però insistim, ha estat l’Agaila qui l’ha produït. Des d’aquí us el volem dedicar a totes i tots els que féu possible l’existència de SAHARA HORTA/ACAPS d’Horta-Guinardó, un projecte col·lectiu i participatiu de solidaritat i cooperació internacional. I si us animeu, us proposem un ‘bis’: un segon audiovisual molt maco de l’Agaila en què SAHARA HORTA tornem a aportar el nostre ‘granet de sorra’. Es diu ‘CHICAS SAHARAWI’. Gràcies Agaila. ‘Juntos Podemos’. Junts l’aconseguirem. Sàhara Lliure! SAHARA HORTA

1 comentari:

Unknown ha dit...

També n'hi ha de gent que estimo molt, al dos videos. La Kafia, la Luara, la Lidhia, la Fati.
Són uns vídeos preciosos siguin de qui siguin les fotos. I el de Rise Up, el primer cop que el vaig veure i escoltar em va emocionar.
Una abraçada, companys.