dimecres, 5 de juliol del 2006

Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies d'ACAPS
Dissabte, 8 de juliol de 2006, a les 9'30 h
Centre Cívic La Farinera del Clot
Gran Via de les Corts Catalanes, 837
Barcelona
Ens falta un enllaç
Ens falta un enllaç. Un enllaç virtual. L’enllaç d’ACAPS. Al nostre blog no surt l’enllaç d’ACAPS perquè els companys que tenen les claus del Castell (l’oficina central) s’han despistat, o s’han anat de vacances, i no han informat de l’Assemblea del 8 de juliol. Encara tenen penjat a la web oficial de l’entitat allò de:

“avísimportantl'assembleaordinàriadesocisdel'ACAPS anunciadapeldia10dejunyhaestatajornadas'avisarà oportunamentdelanovadatalacomissiógestora” Ens falta un enllaç. Un enllaç real. Podries ser tu, o algun soci que tu coneguis. La xarxa participativa, alegre i solidària de socis, sòcies i seccions d’ACAPS ens parla de què el dissabte 8 de juliol serem molts i moltes. Batrem rècords. Però volem ser més. Volem que no falti ningú. Volem que tothom tingui l’oportunitat de ser partícip d’un canvi constructiu que mira cap endavant. El dia 8 només hem de notar una absència. La d’un enllaç virtual perdut en el ciberespai... a l’espera que una ànima valenta i solidària el rescati.

Vine amb la majoria!!! Vine a l’Assemblea del 8 de juliol!

Mulla’t per una ACAPS participativa, alegre i solidària! Sàhara Horta

4 comentaris:

Anònim ha dit...

amb aquesta calor que fa, ja ens aniria bé a tots i a totes una bona remullada!
Però deixem la remullada per un altre dia, aquest dissabte ens veiem a l'Assemblea d'ACAPS.
Ens trobarem les persones que realment volem una renovació de l'ACAPS, els que creiem i volem una ACAPS nova, diferent, participativa, engrescadora...
Per continuar treballant, i dic continuar perque en aquests moments nosaltres ja ho estem fent, la solidaritat envers el poble sahrauí: els refugiats dels camps de refugiats a Tindouf i també els sahrauís que viuen a la zona ocupada.
fins dissabte!

Anònim ha dit...

AL VOLTANT DE LA DIMISSIÓ DE LA COMISSIÓ GESTORA D’ACAPS


Companys i companyes d’ACAPS:

Avui, com molts de vosaltres, he rebut la carta i l’e-mail de dimissió dels membres de la Comissió Gestora que varen desconvocar l’Assemblea del 10 de juny. O sigui, que la Comissió Gestora ja ha deixat d’existir oficialment.

A l’esmentada carta, així com al correu electrònic següent, es realitzen afirmacions que mereixerien ser rebatudes amb urgència. Però m’abstindré. Fa temps que la xarxa participativa, alegre i solidària de socis, sòcies i seccions d’ACAPS vàrem decidir concentrar la nostra mirada en el futur. Volem CONSTRUIR treballant en clau positiva. Hi ha tanta feina a fer!

En qualsevol cas, la carta confirma la legalitat estatutària de l’Assemblea General Ordinària del 8 de juliol, convocada, també legalment, per la Junta Directiva d’ACAPS. I si bé és cert que d’això no en teníem cap dubte (fa setmanes que disposem d’excel•lents assessors jurídics), aquest document (la carta de dimissió) n’és una darrera prova.

Així doncs, ara més que mai cal que a l’Assemblea del dissabte 8 no falti cap “enllaç real”. No hi ha prou amb reunir força més socis i vots que en totes les altres assemblees anteriors (sabem que això és el què justament succeirà). Desitgem que no falli ningú, i, qui no pugui venir, que delegui el seu vot en algun company o companya de la seva confiança.

L’Assemblea del dissabte 8 de juliol ha d’esdevenir un èxit de participació.... espatarrant.

Desprès del què hem passat, necessitem donar visibilitat al que som i volem ser: una gran organització no governamental (ONG) arrelada a tot Catalunya, una associació forta, democràtica, unida, participativa, alegre i solidària.

Ens veiem el 8/7!

Visca el Sàhara Lliure!

6 de juliol de 2006

Miquel
Sàhara Horta

Unknown ha dit...

Teniu un blog molt bonic. És un plaer trobar a la xarxa un anell, esperem que cada cop més gran, de blogs de temàtica sahrauí. I també trobar companys i amics que hi escriuen. Encara que us manqui un enllaç, amics, no el trobarem a faltar perquè en teniu molts d'enllaços i ara mateix a mi si que em manca el vostre encara que només el temps d'escriure aquestes ratlles en aquesta migdiada càlida de Ponent.
Mai no ens ha fet por mullar-nos però de tota manera permeteu-me que avui que és un dia feliç no parli de malsons. Perquè això que durant sis mesos s'ha esdevingut ha estat un malson veritable del que semblava que no podríem sortir.
A la llarga el temps i la vida solen deixar les coses al lloc que els hi pertoca.
Com diu en Serrat, gent que viuen vides petites en grans blocs de formigó, que necesiten una parcel·la de poder ni que sigui minúscula per poder tenir auto-estima. El problema és que no s'agraden, en ralitat ni gosen mirar-se ells mateixos. I qui no porta dins l'amor ni la solidaritat ni la generositat mai no la podrà donar.
Amb la mirada endavant, amb les ganes i l'empenta intactes continuarem el camí solidari que un dia el sahrauís ens van mostrar.
Aquests infants que ja són aquí alegrant les nostres llars i els nostres pobles, ambaixadors innocents d'una Causa Justa.
En cara que no fossin tants , que només n'hagués arribat un mereixeria la pena tot l'esforç, les nits de vetlla la carretera, la calor i l'esforç.
Ens veiem a Vilafranca el proper diumenge que segur serà radiant.
mentrestant rebeu una felicitació per l'iniciativa i una abraçada virtual però no per això menys estreta.

SÀHARA HORTA ha dit...

Gràcies Antònia pels teus amables comentaris i pel treball que hi dediques a la causa sahrauí. És evident que amb gent com tu els enllaços es multipliquen i la xarxa es fa indestructible.

També t’hem de dir que el teu blog ens ha agradat molt.

Passat el vuit... ara toca veure’ns el setze a la Festa de Vilafranca!

Una abraçada,

Sàhara Horta