diumenge, 30 de desembre del 2012

ACAPS Wilaia Alt Penedès ha fet arribar una furgona bus a la UJSARIO d’Smara


La furgoneta i tot el material que l'Acaps Wilaia Alt Penedès va enviar a la UJSARIO d’Smara ja és als campaments de refugiats sahrauís. A la foto, Zein Sidahmad, responsable de la UJSARIO de Smara dóna la benvinguda a la furgoneta que està destinada al trasllat del jovent sahrauí en les activitats que organitzi la UJSARIO de Smara. 

La furgoneta enviada per l’ACAPS Wilaia Alt Penedès anava carregada de medicaments, material sanitari i escolar per als campaments de refugiats sahrauís, en el marc de la Caravana per la Pau al Sàhara. Aquest projecte ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb la donació del vehicle per part d’una entitat penedesenca i la donació de medicaments i de material sanitari per part de Comercial Farmacèutica Carbó SL. 

El vehicle enviat és una furgona bus per al transport de passatgers destinada a l’organització juvenil UJSARIO, del campament de refugiats d’Smara. Des del 2006, l’ACAPS Wilaia Alt Penedès i la UJSARIO d’Smara han dut a terme projectes de cooperació i d’intercanvi d’experiències. 

Informació publicada a http://acaps-wap.vilaentitats.cat