dijous, 19 de febrer del 2009

VOL “CATALUNYA AMB EL SÀHARA” SEMANA SANTA 2009
Benvolguts/des Amics/gues:

Ens adrecem a vostès per informar-lis de l’organització, per part de la Delegació del Front Polisari a Catalunya, d’un viatge als Campaments de refugiats a Tindouf, en el proper mes d’ abril.
Amb aquest viatge voldríem que tots vostès amics del Poble Sahrauí i famílies acollidores d’infants sahrauís durant els mesos d’estiu puguin visitar a aquests infants i a les seves famílies i així conèixer millor la situació en la que estan vivint.
Alguns de vostès ja han visitat els nostres campaments, i per tant coneixen les dificultats que allà poden trobar-s’hi (climatologia, escassetat d’aigua, dificultat de mobilitat entre campaments, etc...).
Malgrat aquestes dificultats sabem que el nostre Poble els acollirà amb el braços oberts i amb una enorme alegria de poder compartir uns dies amb aquells que ja consideren la seva família i poder-lis agrair tot allò que han fet pels seus fills i que contínuament fan pel nostre Poble i la nostra causa.
Esperant vulguin compartir amb nosaltres aquest viatge, rebin una cordial salutació
Ouulad Moussa
Delegat del Front Polisari
DATES DELS VOLS
SORTIDA: de l’aeroport del Prat, Barcelona el dia 07 de Abril de 2009 , a les 23:55, cal estar al aeroport a les 21:00
TORNADA: sortida de l’aeroport de Tindouf, Algèria el dia 13 Abril de 2009 a les 23:55 Cualsevol cambi es penjara a la pagina Web
Sempre caldrà estar a l’aeroport del Prat 3 hores abans de la sortida del vol.
La durada del vol és aproximadament 4:00 hores. Un cop arribem a l’aeroport de Tindouf, el Front Polisario s’encarregarà del trasllat fins a cada una de les wilaies/daires que aneu. Així mateix el dia de tornada, ens acompanyaran a l’aeroport de Tindouf. Qualsevol incidència en el viatge, (retards o modificacions horàries) s'ha d'assumir com a natural degut a l’infraestructura d'Air Algerie.
El vol sortirà sempre i quan s’ompli l’avió.
PREU
§ 600 € PER PERSONA. Aquest és el preu total taxes, gestion i visat inclosos
La data d’inici de les inscripcions serà a partir del :
Inici: El dia 20 d’ Febrer a les 9:00 hores
Final: El dia 25 de Març a les 24:00 hores, per tal de tenir temps suficient per acabar d’enllestir-ho tot.