dilluns, 14 de juliol de 2008

Festa de colònies el 20 de juliol al Parc Central de Sant Cugat

Benvinguts a Sant Cugat, Ens fa molta il·lusió poder-vos rebre a la nostra ciutat i per a què sigui un gran dia hem pensat tot un munt d’activitats, jocs, tallers... us passem el programa. Serem molta gent i necessitem la vostra col·laboració perquè tot funcioni bé, és per això que a continuació teniu un seguit d’informacions, consell i recomanacions: 8-9h Plantada de haimes 10.30h Manifestació a Barcelona, finalitza govern civil, parlaments Un cop acabada ens desplacem fins a Sant Cugat

13.30h Arribada Parc Central: cotxes, autobusos i trens Agafeu els Ferrocarrils Catalans a Plça Catalunya, podeu agafar qualsevol tren que vagi direcció Sant Cugat, Sabadell o Terrassa. Baixeu a l estació de Sant Cugat i agafeu el carrer de l’esquerra, c/ Lluís Companys, tot recte fins que gireu a mà esquerra pel c/ Manel Farrés, dues travessies més amunt comenta el Parc Central.

14h Dinar. Paella col·lectiva per qui vulgui (5€ el tiquet)

16h Parlaments: alcalde, representant Frente Polisario a Catalunya, SCAPS, Fons Català Cooperació, Generalitat 17h Actuació Estrella Polisària

18h Fi de Festa amb entitats de cultura tradicional de Sant Cugat Gegants, diables, cap-grossos, bastoners, kimbala...

18.30h Comencem a marxar Els àpats es faran a terra, sense taules ni cadires. N’hi haurà algunes per a la gent gran o amb dificultats de mobilitat. Podeu portar estovalles o mocadors grans per estar més còmodes.

Hi haurà servei de bar. Entenem que és una festa infantil i per tant no es vendran begudes alcohòliques. Us demanem que no en porteu.

La paella es servirà amb vaixella compostable, cal llençar els plats, els coberts i els gots als contenidors de brossa orgànica. Hi haurà també contenidors de paper, vidre, envasos i rebuig. Fem-ne un bon ús.

Hi haurà espai reservat per aparcar els autocars al voltant del Parc Central, cal que hi arribin pel c/ Manuel Farrés perquè la policia els pugui direccionar.

Entre tots tinguem cura de l’espai, respectem l’entorn i ajudem a mantenir-lo en perfectes condicions.

Gràcies per la vostra col·laboració, i... a GAUDIR DE LA FESTA!

Fins diumenge

Sant Cugat amb el Poble Sahrauí Oficina Municipal de Solidaritat