dijous, 22 de maig del 2008

Un any mes Sàhara Horta, participa en la 8ª Mostra d'Entitats d'Horta-Guinardo

Un any mes Sàhara Horta, participa en la 8ª Mostra d'Entitats d'Horta-Guinardo. Els dies 23, 24 i 25 de maig a la Rambla del Carmel
"La 8a Mostra d’Entitats d’Horta-Guinardó és una ocasió única per posar en comú la feina que centenars de persones fan al llarg de l’any per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres barris. Des del Districte d’Horta-Guinardó volem aprofitar aquesta ocasió no tan sols per donar a conèixer la feina que fan aquestes entitats, sinó també per animar-vos a participar del ric teixit associatiu que tenim a casa nostra. Hi ha espai per a tothom a la Mostra perquè les nostres entitats són diverses. La Mostra d’Entitats no és tan sols una festa, és també un reconeixement a la participació ciutadana. Us animem a passejar per la Rambla del Carmel, a conèixer la varietat associativa dels barris i a reconèixer la important tasca que fan les entitats. I us animem a que, en la mesura del possible, aquesta participació duri al llarg de tot l’any."

Aquest any, solament mantindrem el estanc informatiu. Si vols conèixer amb que projectes estem treballant, si desitges informació referent al poble Sahrauí, la seva situació en els campaments, la lluita diària d'aquells que estan en la zona ocupada, si desitges ser família acollidora, si desitges col?laborar; aquest és un bon moment per a donar-te a conèixer i que ens coneguis.

Us esperem a tots i totes!

SAHARA HORTA