dimarts, 20 de maig del 2008

LA GENERALITAT DE CATALUNYA ES BAIXA ELS PANTALONS...

El tripartitt de la Generalitat de Catalunya, en ple, frega el ridícul, la falta de personalitat i d'independència.

La submissió; al xantatge, la intromissió i la ingerencia del Govern de la Generaliat, al dictat del reyezuelo feudal Mohamed VAIG VEURE.

Ha adquirit tints satírics propis d'altres èpoques caracteritzades per l'homenatge a l'amo. En resum, Catalunya, com ens, s'ha convertit en una marioneta en mans d'una dictadura ancorada en el segle XVI.

Segons informacions que ens arriben l'Agència Catalana de Cooperació, un grup de Diputats triats pels Catalans, diversos alcaldes també triats pel poble i diverses ONGS, s'anaven a traslladar al Sahara para signar un conveni de col·laboració amb el Front Polisario. Però, quan s'estaven ultimant tots els detalls del viatge, arribo el Rei del Marroc i comandament a parar, i el tripartitt a obeir. Trist veritat? ....

Que vingui un dictador, a dir-li al Govern de Catalunya, triat democràticament, el que ha de fer o deixar de fer, és abolutamente INTELOREBLE!!!! Com catalans i calananes, vam sentir vergonya i ens repugna la submissió de nostre "Gobierno" a les ordenis d'un "país" que no respecta ni els més elementals i bàsics drets de les persones.

Després, s'omplin la boca de solidaritat, de progrés, de justícia, d'igualtat de país.... i altres fal·làcies a les quals ens tenen acostumats.

Per això ens plantegem les següents preguntes:

On aquesta el seu compromís amb els més desfavorits?

On aquesta la seva solidaritat?

On aquesta la seva neutralitat?

On està la seva independència?

En quin lloc queda la credibilitat de Catalunya com país?...

Segur que sortiran per les branques, com van fer amb les declaracions d'Higini Clotas o les últimes del president Montilla fa poc temps com fan sempre, buscant un i mil pretextos per a justificar la suspensió d'aquest viatge, però la realitat és aquesta i és que això s'en diu: baixada de pantalons en plena plaça Sant Jaume a la llum del migdia.

Intolerant!!!

COMITÈ CATALÀ PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS AL SAHARA OCCIDENTAL

Per a més informació: sah_ahaidar@yahoo.es