dissabte, 22 de setembre del 2007

PREMI BLOC SOLIDARI

Des de Sàhara Horta volem donar las gràcies a la nostra companya Txell (http://kneita.blogspot.com/) per haver-nos premiat amb el “Premio blog solidario”, així com felicitar a tots aquells blocs que han rebut el premi i a tots aquells que ens informen dia a dia i treballen per millorar, no només de la situació del poble Sahrauí, si no qualsevol de las milers injustícies que hi han al mon. Aquest premi tindria que formar part de cada un dels blocs que lluiten per un mon millor. La nostre companya Txell ens el va atorgar el passat dia 17 de setembre amb unes línees:
Com és costum ara ens toca a nosaltres donar el “Premio de blog solidario” a 7 blocs diferents, feina difícil tenint en compte la quantitat de blocs a la xarxa que mereixerien aquest premi. Desprès de donar-hi voltes i viatjar per aquest mon virtual volem atorgar-li el premi als següents blocs:
  • Miradas del mundo (http://www.miradas-del-mundo.blogspot.com/). Ja que amb el seu bloc ens ensenya alguns racons del mon, necessari conèixer-los per poder dur a terme la nostra tasca solidaria. Per que una mirada més ens ajuda a perfeccionar la nostre, per que el món es pot veure des de diferents ulls que tots unit fan un de ben gran.

  • Bloc el mar y yo (http://el-mar-y-yo.blogspot.com/) Ja que la solidaritat pot cobrir mols àmbits i aquest bloc ens mostra una gran part d’ells. Ens dona informació pràctica sobre solidaritat amb el medi ambient, persones, malalties, animals i cultura (ONGs i organismes solidaris, campanyes, dades, denuncies, reflexions, ajudes...)

  • Bloc mi rincón clandestino (http://mirinconclandestino.blogspot.com/) Ja que ens mostra la lluita de las dones, en molts països, per una igualtat digna; per acabar amb las injustícies i maltractaments.

  • Bloc Sàhara al cor (http://saharaalcor.blogspot.com/) Ja que és important que els joves participem en la causa solidaria, som el futur i la nostra concienciació és important. Segueix així Natàlia.

  • Bloc caminando en el desierto (http://campilloje.blogspot.com/) Per mantenir-nos informats sobre noticies del Sàhara des de fa dos anys sense passar ni una setmana sense penjar un post.

  • Tiris novia de poetas (http://tirisnoviadepoetas.blogspot.com/). Que millor que un poema per endinsar-te en un món ben diferent al teu, per conèixer els sentiments d’un poble que porta més de 3 dècades refugiats al mig del desert.

  • I com no als nostres companys de Sahara Resiste (http://sahararesiste.blogspot.com/). Crec que no calen gaires paraules, els 3 premis de bloc solidari ja demostren que és un dels millors blocs d’informació sobre l’actualitat del poble sahrauí.

Gràcies a tots i totes per treballar per una causa justa i per mantenir-nos informats.

8 comentaris:

SAHARA RESISTE ha dit...

Gràcies i enhorabona pel premi, enhorabona per la tasca actual i enhorabona pels 15 mesos de vida.
Sabíem que tard o d’hora us arribaria...

Anònim ha dit...

Gracias por acordaros de "Caminando...". Seguiré semana a semana, mientras el cuerpo aguante.
Un abrazo solidario

Anònim ha dit...

Por cierto ¡ENHORABUENA!
Enhorabuena y mucho ánimo para continuar. Hacen falta todas las voces.

Anònim ha dit...

Enhorabona Alba!
Per cert, la secció de llibres ha estat una gran idea.

Anònim ha dit...

Des de Istambul me he conectado para mirar el correo particular y como no, visitar este bloc,enhorabuena Horta, Animo y adelante


Fernando

Alex ha dit...

Muchas gracias desde "MIRADAS DEL MUNDO" por acordaros de mi blog.
Desde aqui os animo a que aquellos que hayais viajado por el mundo y os apetezca compartirlo me mandeis vuestras fotos y textos para publicarlos, ya que la idea principal de mi blog es compartir la mayor cantidad de maneras de viajar (principalmente desde la cooperacion, pero me vale cualquiera) y mostrar la mayor cantidad de miradas del mundo, como dice el titulo.
Un abrazo para todos.
Gracias y enhorabuena por el blog de SAHARA HORTA.
Un abrazo

Salka ha dit...

Moltes Felicitat pel premi que us han otorgat, i com no donar-vos també a vosaltres les gràcies per haver-me'l concedit a mi també. Sàhara al cor és un blog que va sorgir fa poc temps i que dia a dia intente millorar. La veridad és que moltes vegades sembla complicat portat endavant, però sempre apareix una persona que t'ajuda, per això us dóne les gràcies. Per a mi és un honor saber que teniu present el meu blog. Gràcies per tot, seguiré treballant en ell.

María José Moya ha dit...

Muchas gracias por el premio a "El mar y yo". Siempre anima y motiva a seguir adelante. Enhorabuena también por vuestro espacio, que hace una gran labor.

¡¡Un muy fuerte abrazo!!