dimarts, 18 de setembre del 2007

14ª Caravana d’Ajut Humanitari pel Sàhara
El moviment solidari amb el Poble Sahrauí i la delegació del Front Polisario de Catalunya organitzen la «14ª Caravana Catalana d'Ajut Humanitari per al poble Sahrauí». Volem sol·licitar als ciutadans i ciutadanes de Catalunya participin en la recollida popular que tindrà com a població beneficiària els sahrauís refugiats en els campaments de Tindouf.
Un any més comença la campanya de recollida de material per enviar als campaments de refugiats del Sàhara. Des de fa uns anys la caravana és exclusivament alimentaria degut al retallament de l’ajuda humanitària. Només cal recordar las imatges dels magatzems de Rabuni aquesta setmana santa, completament buits, amb tan sols alguns sacs de farina, sense oli des de feia mesos...
L’any passat es varen enviar més de 260 tones de menjar als campaments de refugiats del Sàhara, Horta va aportar 2700Kg gràcies a la col·laboració de tots vosaltres.

Aquest any volem superar-nos, volem fer arribar el màxim aliment als campaments de refugiats sahrauís; per això ja hem començat amb la nostra campanya de recollida. Aquest passat cap de setmana, durant las festes d’Horta, varem muntar dos paradetes de recollida d’aliments. Des de Horta volem donar las gràcies a tots i totes que vareu col·laborar ja que divendres varem recollir 370Kg i dissabte, a Pl. Eivissa, 234Kg.

Objectius 14ª Caravana d’Ajut Humanitari pel Sàhara:

· Fer arribar llenties, sucre i oli als camps de refugiats de Tindouf.

· Recaptar recursos econòmics per comprar vehicles que transportin els productes alimentaris fins a Tindouf. Un cop lliurats a la població refugiada, els vehicles formaran part de la xarxa de transport dels campaments.

· Informar i sensibilitzar el poble català sobre la situació actual en què viu el poble sahrauí.

· Donar suport al procés d'Autodeterminació i independència del poble sahrauí.

Per tots aquells que vulgueu col·laborar amb nosaltres amb la recollida de material alimentari, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça: saharahorta@yahoo.es

Gràcies a tots i totes per posar el vostre granet de sorra per ajudar al poble Sahrauí.