dilluns, 7 d’octubre del 2013

TRIATLÓ SOLIDÀRIA de la GARMIN BARCELONA TRIATHLON per SÀHARA HORTA.

  En primer lloc volem agrair als organitzadors de la Garmin Barcelona Triathlon i a migranodearena.org al suport que se'ns ha ofert per poder participar en el TRIATLÓ SOLIDÀRIA d'aquest any .
  Com molts sabeu, a SÀHARA HORTA un dels projectes que mantenim any rere any es VACANCES EN PAU : les nenes i nens que viuen als campaments de refugiats sahrauís, passen els mesos d'estiu amb famílies acollidores als nostres barris, lluny de les altes temperatures de més de 40 Graus que allà pateixen i facilitem atenció social i sanitària per detectar possibles problemes de salut que ells tinguin. També els hi donem a conèixer la nostra forma de vida i les nostres costums i facilitem una Alimentació equilibrada.
 Aquest any en David de Jesús, membre de la nostre entitat, ha acollit a casa seva a en Mustapha , un nen sahrauí que s’ha fet estimar per tots i ha estat el què l'ha motivat a apropar un dels esports que ell practica, la triatló i el valor de la solidaritat amb l’ajut al poble sahrauí . 
 Des d’aquest bloc volem donar les gràcies al David per haver participat a laTRIATLÓ SOLIDÀRIA volent donar lo recaptat a SÀHARA HORTA. Sapigueu que ha sigut el participant que ha aconseguit recaptar mes donacions superant l'Objectiu inicial dels 3.000 € que ell mateix havia establert.
 Per acabar també volem donar les gracies a tots i totes els que heu col·laborat amb les vostres donacions, aportant el vostre "granet de sorra" que ajudarà a que el proper estiu tinguem de nou als nostres petits ambaixadors sahrauís amb nosaltres.