divendres, 19 d’octubre del 2012

"Hijos de las Nubes. La última colonia” s'exhibeix en grans cinemes de Nova York


Nova York, 18/10/12(SPS)-.  La pel·lícula documental "Hijos de las Nubes. La última colonia" ha estat projectada aquest dimarts als grans cinemes de Nova York de l'avinguda de les Amèriques, d'acord a fonts de la Representació sahrauí a Nova York.
  El públic nord-americà i representants del cos diplomàtic acreditat davant l'ONU van poder seguir amb molt interès la projecció de la pel·lícula que va ser seguida per un debat, preguntes del públic i respostes a càrrec d'un panell, en què figuraven l'actor Javier Bardem, el Director de la pel·lícula, Sr Longoria, la president de la Fundació Robert Kennedy, Sra Kerry Kennedy qui va explicar amb detalls l'experiència del seu dramàtic viatge a les zones ocupades on va ser testimoni de la violació dels drets humans a les zones ocupades. Indica la mateixa font.

L'ambaixador Frank Rudy que va assistir a l'esdeveniment, va parlar de la seva experiència en la MINURSO i les dificultats i obstruccions que el Govern marroquí, actuant com una "veritable màfia" segons els seus propis termes, s'interposava en el camí del referèndum, posant èmfasi davant el que va cridar la "manifesta debilitat de l'ONU per afrontar la situació creada".

La Sra Kerry Kennedy, assenyala font esmentada, ha anunciat que iniciarà una campanya per sensibilitzar l'opinió americana sobre la lluita del poble sahrauí per la seva llibertat, els resultats seran enviats en forma de carta al president dels Estats Units, "sigui qui sigui després de les eleccions de Novembre. "

Informació publicada a http://www.spsrasd.info (Sahara Press Service)


* Aprofitem, per avançar-vos que SÀHARA HORTA esta treballant per poder projectar properament al nostre barri la pel.licula "Hijos de las Nubes. La última colonia", i realitzar un forum al voltant d'ella. Us mantindrem informats.